Winter Wonderland (fødselsdags) fest …

J

a, jeg holdte 2 x fødselsdage på 2 weekender. Men det var den perfekte måde at skyde min ankomst til København for alvor i gang på, for jeg fik lov til at se (næsten) hele min familie. Jeg havde nemlig inviteret hele Frederiks menneskemængde af søskende (tre dejlige styks) deres hustruer og kærester, børn og så Frederiks søde forældre. Og så havde jeg inviteret min egne brødre, svigerinder, nevø og mormor med. Så vi blev hele 18 styks. Jeg manglede dog lige et par, for jeg ville gerne have inviteret min onkel, hans hustru og fætter og kusine med. Men bordpladsen var ikke til det, for vi kunne simpelthen ikke presse flere mennesker ind. Det var også første gang at min side af familien og Frederiks side skulle mødes for første gang (bortset fra vores forældre selvfølgelig, som har drukket, spist og hygget sig sammen). For det er jo lige det der med at planlægge, hvordan alle skal møde hinanden ordentligt. Da jeg flyttede til Hong Kong med Frederik havde vi jo kun været kærester i et år og fire måneder, så vi havde simpelthen ikke nået at få alle samlet. Det gjorde vi nu, og folk klikkede, ja, man skulle næsten tro, at alle havde kendt hinanden i lang tid – og det varmede både mit men også Fredes hjerte (selvom han nok ikke vil indrømme det). Det er dog vigtigt for mig, at min familie kender Frederiks og vice versa, for Frederiks familie er så stor en del af mit liv og det er min egen jo også, så det ville føles helt mærkeligt, hvis der gik for lang tid (vi snakker år) før hele slænget ville spise smørrebrødsmadder sammen. Dagen var som sådan perfekt. Men jeg er også hende som går all-in med bordopdækningen, pynt og menuen, når folk skal på besøg – ja, I skriver bare hvis i mangler en party planner, ik? (åh, styr dig Rebecca!)

Så hvad var temaet så denne gang? Jeg ville gerne have stemningen af sne, lidt winter wonderland, frostbite og ‘going home for christmas’ vibe. Derfor gik jeg all-in på udsmykningen. Jeg havde bestilt balloner og en heliumpatron (som kan puste 20 balloner op – den siger 30 – men hvis du skal have store tal, så kan den ikke holde til mere end 20) på festogfarver.dk. De var super hurtige til at levere, ja, faktisk den dag jeg bestilte det på nettet imens jeg sad på 50’ene sal i Hong Kong blev det sendt afsted med posten. Det var et af de mest effektive og hurtigste bestillinger jeg nogensinde har prøvet, så kæmpe ros til jer fest og farver (og dette er IKKE sponsoreret, blot min helt ærlige mening omkring et firma). Derefter havde min mor købt hvide duge og servietter i hør, som virkelig gav en smuk stemning. Jeg havde selv på dagen været ude og finde et par ting, først var jeg cyklet til Stilleben oppe ved Nørreport station, og købt tre smukke vaser i keramik i farverne sart grøn, hvid og sart lyserød. Jeg vil gerne indrømme, at jeg længe har gået og snuset til de her vaser og faktisk været lidt forelsket i dem, så jeg valgte at gå så langt og købe tre (hvorfor ik?), som så skal med tilbage til Hong Kong. De koster 400 kr per styk – det ved jeg ikke om er dyrt, for jeg er nok lidt forblændet af, hvor pæne de er. Derefter købte jeg massevis af blomster i Torvehallerne, som bestod af hvide roser, grønne og lilla eucalyptus blade, blå tidsler, og virginsk vinterbær (for at få lidt rødt ind). Bordet var også pyntet med røde bær på en kristtjørn, små sølv biler med juletræer på (købt i Søstrene Grene), lys (købt i Torvehallerne), og kugler som man selv kan lave, hvor jeg puttede eucalyptus blade ind i (de var også købt i Søstrene Grene). Til sidst havde jeg fået leveret mad fra Aamans smørrebrød som virkelig sad lige i skabet, og så havde jeg bestilt to kagedamer fra Lagkagehuset, hvor der stod ‘Rebecca 24 år’ og ‘Bee A Traveler’, for ja bloggen skal da nævnes når den kan. Alt i alt, var det en virkelig dejlig dag og med kulden udenfor sad temaet lige i skabet.

Så nu vil jeg drikke en kop kaffe i buldermørke for klokken er seks om morgen, jeg har jetlag og er fuld af lykke indeni, for jeg er endelig kommet til København, hvor julen står for døren og Rebecca bliver ti år igen. Til sidst har jeg vel bare at sige, at jeg har taget en masse billeder nedenfor jeg håber kan inspirere på den ene eller anden måde – ja, måske til et anderledes og lidt mere festligt julebord. Jule smækkys fra mig.

(Visited 563 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *