Street art i Penang

J

eg elsker alt, hvad der har noget at gøre med kunst, og endnu mere når det gælder gratis kunst, på den ene eller anden måde. Det er første gang, jeg har været i en by, hvor du kan finde så meget kunst på intet andet end murerne rundt omkring i byen. Tænk hvis vi fik lov til at male på murerne i København, der ville nok være en del løftede pegefingre, og der vil nok være en del der ville udnytte det og male upassende symboler, ord og tegn. Men man kan alligevel kreerer et budskab på en smuk måde. Billederne i Penang har både fattigdom, religion, humor, håb og kultur i deres kunst. Jeg var i hvert fald fuldt inspireret, og selvom jeg ikke nåede at se alle hundrede (og der var vist flere end det) af dem, så fik jeg alligevel kommet lidt rundt og set et par stykker. Billederne med gimmicks (motorcyklen, cyklen og gyngerne) er dem som er ret populære og du vil i hvert fald møde mange asiater som står og tager tonsvis af selfies og billeder med deres irriterende paraplyer så de ikke får sol på kroppen (og ja, du kan godt få en i hovedet en gang imellem … Jeg er rimelig træt, presset og sur over det). Nå men, nyd billederne – jeg håber det giver jer et indblik ind i, hvordan byen er. Jeg har i hvert fald lyst til at male store billeder på mine alt for hvide og kedelige vægge – måske sker det når jeg flytter hjem til København igen, for så får jeg ikke en bøde for det, som jeg ville gøre her.

 

(Visited 221 times, 1 visits today)
1 Svar
  • Avatar
    Yvonne
    oktober 13, 2017

    Du er en fantastisk fotograf. Jeg synes, at dine indlæg er spændende og du skriver meget medlevende.
    Jeg er 75 år og nyder dine indlæg.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *