Snack Attack ????

J

eg elsker alt det, der ikke er godt for min krop. Men ved du hvad? Jeg har sgu ikke tænkt mig at spise salat resten af mit liv og der findes ikke noget bedre end en is eller en burger en gang imellem. Alt er med måde, og hvis du nu befinder dig i Hong Kong og leder efter noget lækkert at spise efter, at du har gået op og ned af bakker eller ind og ud af de mange (smukke og dyre) butikker. Så har du lidt lækre tips her, og ja det smager ligeså godt som det ser ud! ✌??

 

 

Emack and Bolio’s 

Hvis du er typen der elsker is, så skal du besøge dette sted i Central. Isen er super, men det er faktisk vaflen som gør det hele helt specielt. Du kan nemlig få den med coco pops, froot loops, brændt skumfidus (de brænder skumfidusen inden du får den!), Oreos, rice krispies og mange mange flere. Det er faktisk alle de amerikanske morgenmadsprodukter som de har sat på vaflen med smeltet skumfidus. Man er en lille smule i himlen. Du kan også få smoothies, frozen yoghurt og overdådige kager, hvis nu man skulle fejre weekenden på den søde måde. Jeg vil helt klart anbefale dette sted, for ikke nok med at isen smager ufattelig godt, så er det også et meget insta-venligt sted. Og hvem elsker ikke et godt instagram billede, som gør andre misundelige og sultne? Det gør jeg. 26 Cochrane Street, central.
http://www.emackandbolios.com.hk/

 

Oddies Foodies

Jeg har tidligere nævnt de kendte egg waffles som du kan få i denne travle by. Men nu har jeg besøgt et af de populære steder, som sender en i vaffel-himlen. Det ligger på en af de hyggeligste gader med trendy cafeer, butikker og mennesker. Hos Oddies kan du både få egg waffles, is og en kombination med begge ting. Jeg gik dog kun efter vaflen i dag, da jeg lige syntes at softice og chokoladesovs oveni blev lidt for meget af det gode. Jeg må dog tilbage en gang og få den for hold op, hvor så den smækker lækker ud. Jeg fik en egg waffle (de kalder dem også eggette) med chocolate chip og min mor fik en med æble (apple pie), min far tog en anden retning og fik en softice. Ja ja, han skal altid tage noget andet end os andre. Men løb du herhen, hvis du kommer til byen. 45 Gough Street, Central. 

 

Burger Circus 

Har du nogensinde smagt en Shake Shack-burger? Den bedste burger du kan få i New York (i hvert fald i min verden)! Nå, men denne burger minder lidt om den. Du kommer ind i restauranten, der ligner lidt en blanding af en gammel sporvogn og en amerikansk diner. Du får burgerne på en bakke med rød/hvide striber og det samme gælder for sugerørende. Der er syv eller otte forskellige slags burger (og også en til veganeren – jeg glemmer dig ikke). Ikke nok med at burgeren er juicy og stedet er enormt hyggeligt, kan du også få nogle sindsyge milkshakes. Der er de klassiske som vanilje, jordbær og chokolade. Men du kan altså også få en KitKat shake, M&M’s, Oreo og toffee (og det er kun for at nævne et par få). Man føler lidt at man med i en god gammeldags amerikansk film, hvor Danny og Sandy sidder og deler en milkshake i mens at Pink ladies danser rundt og synger ‘tell me more, tell me more, like does he have a car …’ 22 Hollywood Road, Central District. 

 

Mr Simms Olde Sweet Shop Shoppe

Jeg er jo en rigtig sucker for bland-selv-slik. Altså jeg er lidt hende der, som hellere vil blive hjemme en fredag aften med bland-selv-slik og ‘mean girls’ end at tage ud og drikke cocktails til klokken to om natten. Om jeg er kedelig? Jep. Okay, jeg kan nu også rigtig godt lide en aperol spritz og G&T’s. Men jeg er nu endnu gladere for slik. Derfor var jeg rimelig meget oppe og køre over at Frederik fandt en slikbutik til mig. Og du kan selv blande, eller der er en sød ældre herre som står og putter dem i en god gammeldags rød/hvid papirpose. Hvordan kan jeg beskrive denne slikbutik, så du forstår min begejstring? Har du nogensinde set Charlie og chokoladefabrikken? Nå, men i første scene af filmen løber alle børnene ind i Bil’s slikbutik, hvorefter at ham Bil synger ‘the candy man can’ mens at han deler slik ud til børnene. Ja, sådan er den butik. Nu snakker jeg om den første klassiske Charlie og chokoladefabrikken, og ikke den med Johnny Depp med hans alt for hvide tænder og et blik som siger ‘I could kill you, but I won’t’. Mr Simms slikbutik har alt slik, lige fra hold-kæft-bolcher, til britisk, amerikansk og ja svensk slik. Jeg bliver lidt fem år igen når jeg står derinde og ikke helt kan vælge, hvilke søder sager jeg skal have med mig hjem. Det er lidt synd for Frederik, for han går næsten i far-rollen og siger ‘du må vælge 5 forskellige slags og ikke mere’. Så det er super hyggeligt … for os begge. Suk! 37 Lyndhurst Terrace, Central. Og 38 Spring Garden Lande, Wanchai.
http://www.mrsimms.hk/

(Visited 550 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *