Knock Knock … Who is there?

J

eg har siddet og debateret overfor mig selv om jeg skulle vise billeder af vores hjem. Jeg har jo ikke lagt skjult på, hvem jeg er og jeg syntes også, at jeg har være meget ærlig, hvilket til tider har kunne give mig koldsved om natten. Men når det så er sagt er jeg også utrolig stolt og beæret over, at der er nogen som vil læse med og som sætter pris på den ærlighed. Én ting er dog at lukke folk ind når det kommer til den jeg er, en anden er rent faktisk at lukke folk ind i sit hjem. Det er som sådan ikke fordi jeg har noget at skjule, men dette er ikke kun mit hjem, det er også Fredes og ja, jeg snakker om ham (til tider alt for meget), men han har jo også noget at skulle have sagt. Han er så heldigvis så easy breasy at have med at gøre, så han har givet sin velsignelse. Og af den simple årsag har jeg valgt at lukke dig ind i mit hjem. Du får ikke hele rundvisningen, men jeg vil gerne vise dig nogle bidder af, hvordan vi bor, for jeg er selv sådan en type, som bliver vildt inspireret af at kigge i boligmagasiner, blogs, coffee table books og Instagram af andres hjem. Måske er deres stil i hjemmet ikke helt den jeg selv ville vælge, men man kan altid finde noget, hvor man tænker ‘den der lampe, ville være perfekt i stuen’ osv. Min egen stil er ikke særlig nordisk, der er hverken hvide møbler eller minimalistisk, nej det er faktisk det helt modsatte. Jeg har ikke noget imod skandi-stilen, men for mig kan det godt gå hen og blive for rent, det lyder måske mærkeligt, men jeg er vild med at man kan se hjemmet bliver brugt – selvfølgelig ikke halvt ødelagt, men man må godt flyde i sofaen og sengen behøver ikke altid at være redt (det er den sjældent). Jeg elsker vores danske ord ‘hygge’, og det vil jeg gerne have i mit hjem, med masser at stearinlys, puder og finurlige dimser. Så ja, hvor har jeg fået min inspiration til min boligindretning? Fra to forskellige steder og personer. Den første inspiration kommer fra New York, på et hotel der hedder Soho House som ligger i Meatpacking District. Jeg har boet der et par gange med mine forældre som teenager, og den helt rå og rustikke følelse som værelserne havde var med det samme i øjenfaldende for mig. Jeg elsker den der vibe, hvor man ikke ved om tingene er gamle og nye, og der skal helst være en god blanding af antik og nye moderne ting. Den anden inspiration kommer så fra Malene Birger (ikke brandet, med personen). Hun er en stor inspirationskilde ikke bare i min indretning, men i mit liv og heldigvis er jeg så heldig at have hende meget tæt inde på livet af mig. Hele hendes univers er gennemtænkt. Hendes kærlighed for sort/hvid er smittet af på mig, og så er hun typen som vil købe et kæmpe kunstmaleri i Indien eller en skulptur i Vietnam og tage den med hjem. Og dét syntes jeg er inspirerende fordi alle møbler behøver ikke være fra et kendt brand. For jo alle kan købe en stol fra Arne Jacobsen (hvis de spare op), men ikke alle kan få den historie, som en stol der er købt i Indien eller på loppemarket i Paris har. Og hvis der er noget som Malene har lært mig, så er det, at intet er tilfældigt og alting er på sin rette plads. Om jeg har taget det med mig? Det kan du bande på, jeg kalder det organiseret rod, for tingene er ikke placeret tilfældigt – næ nej, jeg kigger både på højde, struktur, materiale og tekstur inden jeg placerer det. Nu forstår jeg godt, hvorfor Frede ikke altid har det nemt. Og med hensyn til min stil, så vil jeg på ingen måde disse andres stil, for dette er jo blot min mening. Men jeg tror det handler om hvordan man er vokset op. Jo, jeg er vokset op med dyre ting, men det var ikke ting, hvor man øjeblikkelig kunne sige ‘Ah ja, selvfølgelig har de ægget’, nej, jeg er vokset op med dyr kunst og masser af billeder, lysestager overalt, B&O fordi min far elskede deres klassiske udseende og krummer på bordet. Og lige de ting har jeg taget med mig videre i livet. Jeg vil gerne bruge mine penge på smuk kunst, jeg har som nævnt tidligere en del lysestager, Frede og jeg har købt vores første møbel sammen: et Bang & Olufsen tv, samt højtaler (ja, vi kæmper lidt om fjernbetjening) og så har man lov til at krumme i vores hjem, for det hele handler om hygge. I hvert fald, velkommen til vores hybel – tag den inspiration med dig, som du har brug for og ellers, ja, så kan du jo bare kigge med for nysgerrighedens skyld.

 

(Visited 1.308 times, 1 visits today)
10 Svar
 • Avatar
  Ida
  august 31, 2017

  Bare et godt råd til dine tekster – lav mellemrum. 🙂

  Det er ikke særlig læsevenligt at læse 🙂

  Men hvor bor i fint:)

 • Avatar
  Lis
  august 28, 2017

  Hey. Super cool indretning. Hvor er dit “serveringsbord” fra?

  • Rebecca Laudrup
   Rebecca Laudrup
   august 29, 2017

   Tusind tak! Mener du den hvor ananas lysestagerne står på? For den er fra Rosmosegaard antik!✌?

   • Avatar
    Lis
    august 29, 2017

    Mente det med hjul på – ved siden af B&O højtaleren 😉

 • Avatar
  Nikita
  august 27, 2017

  God inspiration! I bor flot og rigtig hyggeligt ?

 • Avatar
  Lise
  august 27, 2017

  Hvor er du dygtig til at style og indrette! Så inspirerende billeder.

  • Rebecca Laudrup
   Rebecca Laudrup
   august 29, 2017

   Tusind tak Lise. Hvor er jeg glad for, at det inspirerer ☀️☺️

 • Avatar
  Anonym
  august 27, 2017

  Sikke nogle flotte billeder!
  Det giver god inspiration – specielt alle de små dimser rundt omkring, det skaber virkelig en hyggelig stemning:) Det kan du bare finde ud af.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *