Jeg håber du …

… Ved hvor meget jeg elsker dig. På sådan en måde, at jeg huske mig selv på, at der også skal være plads til din far, for han gør et fantastisk stykke arbejde og han var der trods alt først.

… husker på, at alt hvad jeg gør, bliver gjort af bedste mening, men selv jeg, er på bar bund og gætter mig til ting. Jeg gør mit bedste og du må bære over med mig, at jeg til tider træder forkert.

… Du er sød mod alle andre piger – for vi skal sgu stå sammen.

… siger fra til drenge, for du har ret til at sige nej!

… Og jeg får bare liiiidt af det min egen mor og jeg har, at vi også en dag bliver bedste venner, at du tør fortælle mig alt, også dét du ved, jeg sagde til dig, at du ikke skulle gøre. Jeg ved godt, at der vil være tider hvor når jeg siger A, siger du B. Men bare fordi din egen mor fik en tatovering (host, eller tre) så er det ikke ens betydning med, at du også skal gøre det. Det siger min egen mor stadig til mig.

… Du vil lære, at du godt må være og se unik ud. Jeg ved at din far, krydser for, at du får mellemrum mellem tænderne. Hmm. Tja, hvis du gør, så håber jeg, at du ved, at du er smuk og selvom du bliver drillet – for du vil blive drillet – så er du charmende, smuk, og lige som du skal være. Og det gælder alle skøndheds’fejl’.

… Får lov at blive forelsket. En. To. Tre gange. Det er det bedste, når den er der, men man behøver ikke tage det første og det bedste.

… Ved, at vi støtter dig i dine valg og du godt må elske hvem som helst.

… Lære at sige undskyld. Folk der er nærige med deres undskyldninger er op ad bakke. Men du skal heller undskylde for noget som du ikke har gjort.

… Ikke bliver kræsen. Så bliver din far ked af det.

… Er fornuftig med dine penge, men du skal stadig være ung – og hvis der nogen der forstår glæden i en taske, ja, så er det din mor.

… Du ved, at vi godt ved, at du vil sno din far om din lillefinger. Jeg har selv været der. Jeg har også selv taget mine forældres kærlighed for givet, især min mors. Men det er fordi jeg ved, at hun elsker mig så højt, at hun altid vil være der. Jeg tror, du vil have det på samme måde, og den må jeg så bide i mig. Men husk på, at din far og jeg vil altid være et team. Ja, det vil du til tider syntes er hamrende irriterende, men når du bliver større, vil du være taknemlig.

… Sætter pris på de mennesker der elsker dig. Og lære at sige ordentlig tak. Især til din mormor og morfar, og farmor og farfar, for de vil gå langt for at du har det godt. Og at dine forældre har det godt.

… Du bliver ved med at være ligeså kærlig, smilende og glad som du er nu. Du vil opleve smerte. Livet vil gøre ondt til tider. Men husk på, at det er her, du har nogen forældre som vil gøre alt for at tage en lille smule af den smerte fra dig. Vi er dit hold. Du vil aldrig være alene. Aldrig.

(Visited 887 times, 1 visits today)
1 Svar
  • Avatar
    Malene
    september 29, 2020

    Ej ok. Tuder 😭😭😭😭😭

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *