Jeg er en drama … Jeg mener beauty queen

J

eg bliver til tider spurgt om, hvilke produkter jeg bruger. Det kan være alt fra tøj, indretning, makeup og tandpasta (ja, det sidste er jeg faktisk blevet spurgt om – så det tager jeg som et kompliment!). Jeg prøver altid at svare så hurtigt jeg kan, men det er nogle gange svært at hive sin ansigtscreme frem når man står ude i byen – og så er jeg ikke så god til at huske på at sende det til vedkommene, når jeg endelig er kommet hjem. For at det ikke skal ske igen har jeg hevet alle mine produkter ud på bordet, taget billeder af dem og skrevet ned hvor de er fra. Så her er hvad jeg bruger: lige fra hår, makeup, krop og ansigt, samt parfumer. Jeg er ikke typen som skifter så meget ud når det kommer til mine produkter. Så hvis du spørg mig igen om et års tid, vil de formentlig nok være det samme som kan læses inde på dette indlæg. Her er mine beauty(venner) produkter. Enjoy!

Hår

Tørshampooen er min bedste ven! Jeg går i bad hver eneste dag, men jeg passer virkelig på med at vaske mit hår hele tiden, da mit eget hår vænner sig til det lynhurtigt og derefter konstant ser fedtet ud. For et par år siden, da mine forældre boede i Swansea, var mine veninder og jeg over og besøge dem, her fortalte min veninde Anna mig om en tørshampoo, som hun havde brugt da hun boede i London, mærket hed ‘Batiste’. Jeg købte en af dem, og har brugt dem lige siden. Det var inden de kom til Danmark, så min mor havde pakket tasken med dem, når hun kom og besøgte mig i Danmark og Paris. Jeg har prøvet en del tørshampooer i min tid, men mange af dem gør mit hår helt stift, så det ligner, at jeg har tømt en hårspray og det går bare ikke. Derfor bruger jeg ‘Bastiste instant hair refresh’ fordi det er billigt og kan købes alle steder. ‘Batiste dry shampoo’ 38 kr. kan købes i Matas. 

Vitaminer til håret! Okay, jeg vil gerne være ærlig og indrømme, at jeg først lærte dette produkt at kende, da Kardashian familien postede det på de sociale medier. Jeg vil også gerne indrømme, at jeg købte dem til overpris i London. Men mest af alt, vil jeg gerne indrømme at de virker! Sugarbear hair er hår vitaminer som smager a vingummi – altså kan I huske dengang man fik vitaminer som barn som smagte af slik, og man nogle gange sneg ud i køkkenet for at nappe en ekstra? Nej? Jo? – Jeg vil gerne være ærlig at sige, at jeg har lyst til at spise flere end en Sugarbear, men bare rolig jeg gør det ikke. Jeg napper dog en om morgenen og en om aftenen. Min mor spiser dem også, og en dag da hun var hos hendes trofaste frisør, spurgte han hende om, hvordan hendes hår kunne vokse så meget på så kort tid, min mor nævnte vitaminerne og han var solgt. Jeg får jo ikke spons på det her, så jeg behøver ikke rose dem som jeg gør – men trust me, det virker for håret bliver styrket indefra! Købes på nettet og koster omkring 279 kr. 

Hovedbundsmassage. Hvis man følger med på min snap-story på instagram ved man udmærket godt, at jeg er verdens største fan af at ligge i et badekar. Jeg er nok i badekar to gange om ugen, da det gør mig afslappet, giver mig varmen (jeg er typen som altid fryser), lindrer mine rygsmerter og så har jeg tid til at pleje min krop. En af måderne jeg plejer den på er at give mit hår en maske. Aesop har lavet en, som hedder ‘rose hair & scalp moisturising masque’, der hjælper mig med med at få håret til at føles blødere og se sundere ud. Jeg er ikke den største fan af balsam, da jeg synes det kan få håret til at se meget glat og nogen gange næsten fedtet ud. Så i stedet for at bruge balsam hver anden dag, skifter jeg mellem disse produkter. Jeg har nok hårkuren i i omkring tyve minutter og så gider jeg ikke mere, men den gør helt klart noget godt for mit hår, og så er det vel meget rart lige at give sig selv en ordentlig hovedbundsmassage en gang imellem.

Ansigt

Vegan Creme (de var gaver og sponsorerede). Ja, jeg har snakket om dem før, jeg har endda lavet et indlæg om dem. Selvom jeg lovet Green People at skrive om dem, så lovede jeg hverken eller de bad mig heller ikke at skrive så meget om dem, som jeg har gjort. Men de er blevet min nye ‘go-to’ produkter. Der er især tre som jeg bruger hver eneste dag. ‘Foaming Face Wash’ bruger jeg i badet, når jeg sidder med balsam eller min kur i håret. Den er god til lige at bruges efter jeg har trænet og skal vaske alt snasket af mig. ‘Fruit Scrub Exfoliator’ er min absolutte yndlings. Det er verdens bedste scrub som, kommer helt ind og virkelig får skrubbet huden. Første gang jeg brugte den var jeg i mildest talt chok over, at min hud var så baby glat – så jeg har lovet mig selv aldrig at skille mig af med den. Den sidste ‘Beauty Boost Skin restore’ bruger jeg inden jeg klasker malingen i hovedet, den giver nemlig masser af fugt og så synes jeg bare at min makeup sidder bedre når jeg lige har brugt fem minutter på at smøre ansigtet inden. Besøg Green People på deres hjemmeside og brug rabatkoden ‘Rebecca’ https://www.greenpeople.co.uk/

Maske(bal)! En gang hver anden til tredje uge, når jeg ligger i mit badekar (vi burde næsten omdøbe Bubbers badekar til Bees badekar – ego munch? Jep). Nå, men når jeg ligger og leger havfrue, har smurt hårkuren ind i lokkerne og lytter til en god omgang jazz (24 going on 74), napper jeg også lige en ansigtsmaske. Jeg brugte ikke ansigtsmasker lige så meget i Danmark, men hvis der er noget som jeg har fundet ud af, så er det at kineserne ELSKER ansigtsmasker. Bevares, de bruge creme og masker som gør deres hud hvidere (og nej det er ikke en joke). Første gang jeg skulle købe en pakke med hjem, stoppede ekspedienten mig og sagde “No no, this one has skin whitening in it. You are white enough”. Jeg ved ikke lige om jeg skulle tage det som et diss eller et kompliment, i så fald var jeg chokeret og meget imod det – men sådan er kulturen – du bliver set som ‘mere’ hvis din hud er lys. Sørgeligt. Tilbage til min maske. Jeg købte en pakke med ti (som kostede det hvide og af øjnene), som hed ‘Dermasys MINERAL SOO Mask’ fra Dr. Oracle. Det er en maske til alle hudtyper, og den er primært lavet på vand som giver dit ansigt masser af fugt. Jeg har den på i 15-20 minutter og bagefter er huden altså virkelig smooth. Den er dermatologisk testet, og så er den ikke testet på dyr – hvilket jeg altid synes er yderst vigtigt! Du kan købe den her https://www.korean-smooch.com/en/sheet-masks/717-dr-oracle-dermasys-mineral-soo-mask.html

Makeup

Dior fan! Hvis jeg har et fast makeup mærker som jeg altid bruger, ja så er det Dior! Jeg bruger ikke foundation og har faktisk ikke gjort det i rigtig mange år, da min hud ikke kan ånde med det på, hvilket resulterer i urenheder. Jeg har heller aldrig kunne finde den rigtige farve, og jeg vil ærligt indrømme at når jeg ser fotos af mig selv som 13 årig og jeg købte min første foundation fra Max Factor, får jeg lyst til at brænde alle billederne. I stedet har jeg fundet noget andet som jeg har erstattet med en foundation, og det er det bedste, ja vi snakker creme de la creme, i min verden. Dior har lavet en linje som heder ‘Dior Snow’, og her har de en slags, hm hvad skal jeg kalde det, BB creme med farve? Det er ikke en BB creme, men det minder om det. Den hedder ‘Fresh CC. Brightening tinted fluid. Colour correction. Second skin finish’. Det er en magisk creme, som både giver fugt men samtidig dækker alle ens små fejl, og så er der SPF 50 i. På den måde beskytter jeg altid min hud mod solens stråler, hvilket kun er vigtigt da den er meget sart. Jeg kan virkelig anbefale den her til alle piger og kvinder, som gerne vil se naturlig frisk ud, give huden mulighed for at ånde og samtidig skåne den for strålerne.

Pudder dukke. Jeg veksler lidt mellem to forskellige slags pudder, når jeg har smurt ansigtet ind med min ovenstående Dior ven. Den ene er en pudder også fra Dior (den hedder DiorSKIN Nude Air 002). Den er har en smule rouge i sig som jeg er blevet virkelig god til at putte diskret på kindbenene. Den anden er faktisk fra & Other Stories, som hedder ‘Beau Dessert’, og den forstår virkelig at få en sommerglød frem, uden at det ligner krigsmaling. Jeg bruger også en børste fra & Other stories, som jeg faktisk er ret stor fan af. Jeg er ikke typen som har lyst til at bruge afsindig mange penge på børster, men det skal helt klart lige være niveauet over H&M. Så & Other stories og Sephoras er dem jeg lægger mine penge hos.

Brows brows brows. Jeg får faktisk ordnet mine bryn, hver eneste gang  jeg besøger København. Og ja, jeg skal nok fortælle hvem det er og give tippet videre, men bare rolig, der kommer snart en ‘her kan I finde mig i København part 2’, hvor mine Bryn-pusher også bliver nævnt (og nej, det er ikke spons. Men han er simpelthen så god, dygtig, rar og sød – så jeg synes I skal lære ham at kende). Jeg kan som sagt ikke få ordnet mine bryn lige så tit som jeg vil, så i stedet bruger jeg Benefits ‘3D Brow Tones’. Den kommer i fire (eller fem, jeg er ikke sikker) forskellige toner, og jeg bruger så den mørkeste nummer fire. Jeg tager meget lidt af den på min brynbørste og så maler jeg det ligesom på. Det er super god, nem og billig måde at få ens bryn til at se ‘on fleek’, ud som de unge kalder det (okay, jeg skal lige styre mig). Men denne lille fyr redder mig, når jeg ikke kan komme til København og få ordnet mine bryn.

Øjne, bryn og mere til øjnene.

Let it grow! Som nogen nok ved så har jeg ikke brugt mascara i flere år, og jeg har heller ikke tænkt mig at gøre det. Okay, jeg bruger mascara nogen gange, men det er måske to gange hver anden måned. Jeg får sat vipper på, da jeg ærlig talt er for lad til at stå og tage mascara på og bruge en krig på at tage det af om aftenen. Jeg er også typen, hvis øjne løber i vand, og selv med vandfast mascara kan jeg nærmest få mørke render under øjnene. Men selvom jeg får sat kunstige vipper på (herude har jeg fundet et sted, hvor mine vipper holder i seks uger) så skal de alligevel plejes. Derfor bruger jeg M2 Beauté lash serum, som får vipperne til at gro, og jeg har både en til mine vipper og til mine bryn. Jeg vil sige at uden denne lille bandit, havde mine vipper ikke været så god i stand, som de er nu. Ja, de er lidt dyre at betale for, men jeg vil gøre alt for at få mine vipper til at gro sig længere og stærkere, og få begge mine bryn til at blive symmetriske. Mine har så også holdt over et halvt år, og jeg bruger dem sådan cirka hver anden dag. En anden ting som jeg også bruger på mine vipper er noget der hedder ‘protective coating’ fra Xtreme Lashes by Jo Mousselli. Det er ligesom en mascara børste, men jeg bruger den næsten hver eneste aften, som beskytter mine vipper, på den måde kan de holde længere. Jeg er så glad for at min vippedame anbefalet mig denne guldklump, for det er bare rart, kun at skulle tænke og få ordnet sine vipper hver sjette til syvende uge … Ja tak.

Parfumer

Roser er røde, viola er blå, mine dufte er nemme at få … Jeg er ikke pigen som kun har en ‘duft’. Gid at jeg var, at folk bare kunne dufte (altså på den gode måde), at jeg kom ind i rummet. Men sådan er det desværre ikke. Hvorfor? Fordi jeg elsker alle mine parfumer lige meget, og bruger dem til forskellige outfits. Det kan godt lyde lidt mærkeligt, men jeg associerer mine parfumer med forskellige looks som jeg sammensætter. Jeg bruger faktisk seks forskellige parfumer, men det var ‘kun’ de fire af dem som kom med på billedet. Twilly d’Hermès er en af mine nyeste duft, som jeg faktisk fik at kvinden der har sammensat og lavet duften, Christine Nagel. Jeg var så heldig at møde hende, sidde ved siden af hende og interviewe hende på en pressetur for ELLE. Den har en klassisk duft, samtidig med at den er enormt sød og frisk, derfor bruger jeg den altid til mine mere farverige looks. Coco Mademoiselle Chanel har en nostalgisk duft, hver eneste gang jeg dufter til den minder den mig om min barndom i Vedbæk, hvor jeg legede udklædning med min mors dyre tøj og højhælede sko. Derfor tager jeg den altid på, når jeg skal ud om aftenen. Byredo ‘BAL D’AFRIQUE’ fik jeg i fødselsdagsgave af min bror Mads og svigerinde Line. Den har en lækkerhed, vildhed og masser af kant, og jeg er så vild med duften, at jeg ikke kan få nok at dem, samtidig med at flasken bare enormt cool. Jeg har fanget mig selv i, at bruge den når jeg enten er i helt sort, bærer blonder eller tager en kort kjole – den dur bare altid. Til sidst er der min Loewe 001, som på alle måde har den der charmerende spanske atmosphere blandet med powerkvinden i sig. Det er sådan en som kun skal sprayes en enkel gang, da den skal underspille og ikke fylde for meget. Den er perfekt til om sommeren, eller når man har et suit på, eller når man skal giftes …

(Visited 292 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *