De sidste fire dage i Hong Kong. To ugers ferie. Og så kalder London …

J

eg kan slet ikke fatte, at vi på fredag flyver på ferie og derefter aldrig (okay, man skal aldrig sige aldrig) kommer tilbage hertil; til Kennedy Town, Hong Kong, Kina. Det er sådan en ud af kroppen følelse, for når alt kommer til alt, så glæder vi os utrolig meget til at komme afsted, og starte på en frisk, samt føle at ferien for alvor begynder. Men samtidig er der også en del ting som vi stadig gerne lige vil nå; spise på vores yndlingsrestauranter, se vennerne, få en skønhedsbehandling (den her er jeg så alene om), og nyde Vores lejlighed så meget som overhovedet muligt. Så hvad skal vi bruge de sidste fire dage herude på? Det skal jeg fortælle dig.

For at være helt ærlig, så lever jeg lige pt i en bobbel, og derfor vil jeg allerede undskylde til venner, bekendte, og fremmede som har skrevet de sødeste beskeder, efter at jeg fortalte omverden at vi flytter tilbage til København. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke har fået svaret tilbage. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg lige nu ikke roen til at sætte mig ned og virkelig tænke over hvad der er ved at ske, samt svare tilbage. Så nu prøver jeg at svare herinde. Tusind tak, fordi du/I/jer er lige så oppe og køre over det som vi er, det betyder alverden, og vi er derfor ikke et splitsekund i tvivl om, at det var det rigtige valg. Men når det så er sagt, så er jeg der lige nu, hvor jeg slet ikke tænker at ‘Jeg flytter til København’. Der er så mange som har sagt til mig, at det er så vildt at jeg kommer ‘hjem’, og de er nærmest allerede i gang med at planlægge det helt store. Men det er jo så her at jeg må forklare, at jeg ikke flytter ‘hjem’, endnu. Jo, alle vores møbler sejles til København, men jeg flytter jo stadig til London. Så det er dér mit mindset er lige nu. Jeg flytter til London, om sølle tre uger. Jeg er nok selv uden om det, for mit sidste indlæg omhandlede jo, at vi skulle til København. Men det var også for at få det ud, så der ikke lige pludselig var unødvendige spørgsmål fra alle mulige, og jeg så skulle besvare de samme ting om og om igen. Måske er det mig som var misvisende, og i sidste ende kan jeg jo kun være rørt over, at denne glædelige nyhed er blevet taget så godt imod. Men for at være helt ærlig så føler jeg slet ikke at jeg skal til Danmark, for der er stadig så mange måneder til (slut november) før jeg sådan rigtig kan sige at jeg nu bor der.

Hele sidste uge gik så på at få styr på London. Jeg ved ikke hvor mange ejendomsmæglere jeg har haft kontakt til, og til sidst var der en som havde noget interessant. Jeg bød på den, ejeren sagde ja, der var lidt rod med indflytningsdatoen, jeg gik med til den dato alligevel, og bum to dage efter, havde jeg en lejlighed. Jeg starter med at bo i et hotellejlighed i to uger, og så flytter jeg (og Frede) ind i en, et værelses lejlighed i Chelsea. Arh, sikke en sten der faldt fra mit alt-for-hurtigt-bankende-hjerte. Det gav mig en ro, og heldigvis tager det kun 16 minutter, dør-til-dør, fra hvor jeg bor hen til skolen. Det kunne næsten ikke være bedre. Det komiske ved det hele er, at ejeren flytter til Hong Kong. Altså, hvad sker der lige for det? Hun synes åbenbart også det var sjovt, og næsten ‘meant to be(e)’ og derfor tror jeg (uden at vide det) at hun var på med det samme. Jeg er dog SÅ taknemlig for at Frederik tager med mig den første måned, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, da jeg nu også har fået mit skema. Den første uge er intro baseret, den anden uge skal jeg være med til London Fashion week, og den tredje uge skal jeg stå for et fotoshoot – bum, så er vi ligesom igang!

 

 

Lige nu, er det helt klart min kærlighed til Hong Kong og min adrenalin som gør at jeg finder tid til alt det jeg synes er vigtigt for mig lige nu. Jeg har planlagt mine tre træninger for den sidste gang den her uge, og ord kan ikke beskrive hvor meget jeg kommer til at savne min træner. Det er næsten det største tab ved at rejse, for jeg har aldrig været i bedre form end jeg er nu, og vi har det hylende morsomt sammen. Jo jo, jeg brokker mig stadig i en time, men hun kender mig bare så godt, og det har bare føltes så rigtigt, at jeg skulle lære hende at kende. Hun har givet mig en forståelse for hvad min krop er i stand til, og hvor meget mere man kan, med den rigtige tankegang. Frederik har også været med, og han har endelig indrømmet efter at have trænet de sidste to uger med mig, at jeg er i bedre form end ham. Hold kæft det føles godt.

Når tiden så ikke går med træning, nedpakning, og et par timer med at skrive – ja, så går vi ud og spiser på alle de steder vi elsker (bare rolig, der kommer en guide). Og derefter får jeg  ordnet små praktiske/nydelser i løbet af dagen. I går, brugte jeg for eksempel et par timer i spaen. Jep, du læste rigtigt. Jeg fik en manicure og pedicure, så hænderne og fødderne står mega skarpt når jeg på lørdag skal ligge ved poolen på Mallorca. Og så fik jeg en 90 min. lang ansigtsbehandling. De sidste to uger, har min krop mildest talt været stresset, selvom jeg egentlig har været meget fattet og cool om alt det der skulle ske, så kan jeg godt mærke at min krop er træt. Jeg falder i søvn på et splitsekund, og det er altså meget unormalt for mig, da jeg primært ligger og tæller får i flere timer, men her på det sidste har jeg ikke haft noget problem med at sove.
Men det er ikke kun min søvn som har ændret sig, min hud har i den grad også. Jeg har været slået totalt ud, og det har aldrig været noget jeg har lidt af, altså uren hud (bortset fra i et halvt år, da jeg begyndte at drikke alkohol som 18-årig). Men på det sidste, har min hud lignet en hormonal teeanger, og det var så slemt, at selv Frede sagde til mig for et par dage siden ‘Jeg har aldrig set dig have så mange bumser før’. Når men, tak skat, det var dejligt at vide, super! Heldigvis kan jeg tage det, ja sådan er det sgu bare nogen gange, for det har helt klart været en kombi af varmen/luftfugtigheden, min overstressede krop, og for lille et overskud til at pleje den. Men til sidst valgte jeg simpelthen at forkæle mig selv og mit ansigt, og derfor bestilte jeg en meget dyr behandling, som gjorde at jeg efterfølgende lignede en som var solbrændt i hele skærmen. Jeg fik en rulle/nåle behandling (og nej, det har ikke noget med botox eller sådan noget at gøre). Det var sådan en lille roller som har små nåle der er god til alle slags hudtyper, og gør godt for uren hud, rynker, porer, acne og meget andet. Jeg startede med at få en rensning, derefter fik jeg bedøvelsescreme på (og jeg kunne seriøst ikke mærke mit ansigt, det var faktisk ret klamt), så lidt hovedbundsmassage, efter kom rullen så, og til sidst diverse rensning, creme og serum på min ild glødende ansigt. Det gjorde kun lidt ondt, men resultatet var for sindssygt. Bevares, jeg ligner lige nu en kogt reje (det tager 24 timer før rødmen forsvinder), men min hud ser så glat ud, samt plejet – og alle urenheder er væk. Så jeg har det helt okay med, at jeg brugte de penge, for nu hvor min hud har fået kærlighed, føler jeg også at mit sind har.

 

Imorgen kommer flyttemændene så og pakker det hele ned. Det gør lidt ondt i hjertet at skulle forlade denne fantastiske udsigt, men det gode er at der er en lejlighed som venter på os. Det er også dét vores uge i København kommer til at handle om, og jeg må desværre fravælge vennerne lidt denne gang. Men vi har vitterligt møder hver eneste dag, om det så er med banken, eller maleren, eller noget med brylluppet. Når det så ikke er møder, så er det ud og kigge på sofaer, farver til væggene, en håndvask, og alt muligt andet praktisk. Vi overtager lejligheden første oktober, og da jeg jo ligesom er i London, og Frederik starter sit job samme dag som vi får lejligheden på, ja så må vi ordne alt det andet praktiske den uge vi er i København.

Den sidste uge herude, bliver nyttigt brugt. Vi har lige nogle venner der skal krammes ‘på-gensyn’ til, jeg har et par deadlines der skal skrives, en bolig der skal pakkes ned, et par kufferter der skal fyldes i, og så vil jeg super gerne købe et par klipklapper til ferien (jeg ejer vitterligt ikke et par, er det mærkeligt?), samt købe noget sportstøj i et Adidas og Nike-outlet, for det er langt billigere at købe her end i Europa. Jeg skal også give min kæreste ekstra meget kærlighed, for hold op hvor har han bare været fantastisk og behjælpelig med alt. Når jeg er ved at gå helt til den (som jeg var i sidste uge, da jeg manglede boligen i London) gjorde han alt for at hjælpe. Han bestilte flybilletter, og hjalp med boligen. Og han forkælede – eller rettere forkæler – mig lige pt i hoved og røv, med kærlighedserklæringer, gaver og et par øjne som kigger på mig som om jeg er den bedste i hele verden. Det er ikke som sådan fordi der er noget nyt i hans kærlighed, men det er så smukt når et andet menneske gør lige dét ekstra for at vise, at de elsker en, især når det menneske ikke selv husker på det, har acne i hele hovedet, og er så træt om aften at selv at ‘godnat’ kan virke uoverskueligt. Jeg ved ikke hvad det er, men lige nu er jeg alt for fløde og forelsket i ham, at jeg giver mig selv kvalme. Men vi er bare et godt makkerpar, især når der er en af os som har brug for at den anden løfter en lidt op.

 

 

Jeg glæder mig så til at vi sidder i flyet på fredag på vej mod København, og så lørdag morgen tager videre til Mallorca, hvor vi vitterligt ikke skal lave andet end at ligge ved poolen, spise tapas, tage på stranden, hike, være sammen med mine forældre, og tøffe rundt i klipklapperer (hvis jeg altså finder dem). Vi har sgu brug for ferie, for selvom dagene herude går med alt og ingenting, så har både Frederik og jeg brug for ikke at skulle tænke på andet, end hvad vi skal have at spise i løbet af dagen. Det tager altså på en når man flytter, og det kommer aldrig bag på mig at det gør, ja sidste år pakkede jeg lejligheden ned i København alene (fik lige et par hænder fra min elskede forældre, svigerforældre, svigerinde Nanna, og bedste veninde Pernille). Men ellers, var det mig der gjorde det, imens at Frede var på arbejde herude. Denne gang er det så kun os to, og nogle kinesiske flyttemænd. Men det er mest det op til, som er trættende. Ventetiden. Og jeg glæder mig til, at vi har ordnede det hele, kan sige farvel, og så nyde ferien fuldt ud. Vi har brug for den her ferie. For før vi ved det, befinder vi os i London, Frederik har startet jobbet, jeg kommer til København og vupti, så er 2018 slut.

… Jeg når altså at bo i tre lande i 2018, så måske er det okay, at jeg bruger en uge på Mallorca med komplet ro. Jeg fatter dog stadig ikke, at jeg kun har fire dage tilbage herude. Hvor blev det år så lige af?

(Visited 771 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *