Danske online brands som du skal kende!

J

eg vil gerne indrømme, at jeg stadig er den type som hellere vil købe ting i butikken, end at købe det over nettet, da jeg ikke helt tør det, fordi jeg et par gange har prøvet at det ikke passer, eller farven var helt forkert osv. Når det så er sagt, så er der stadig et par mærker som jeg vender tilbage til, og som jeg ved laver ordentlige produkter. Og når jeg ved at varen er god, og at dem som laver diverse ting også går op i kvalitet, ja så kan jeg ånde lettet op, og så vil jeg med glæde bruge mine penge imens jeg sidder i mit nattøj, lørdag morgen og drikker en god gammeldags sort kaffe. Åhh, internettet er dog bare fantastisk somme tider.

Badetøjet som får mig til at udleve min havfrue drøm!

Jeg ELSKER Hanne Bloch badetøjet. Og hvis du ikke tror på mig, så burde du bare kigge i mit klædeskab. Jeg har tre badedragter og to bikinier derfra. Hanne og hendes datter Olivia, laver uden tvivl danmarks smukkeste badetøj, og jeg sidder ofte og scroller igennem deres hjemmeside og tænker ‘suk, den vil jeg gerne have og den vil jeg gerne eje – og jeg er fattig lige om lidt’. Ja, badetøjet koster mere end måske andet badetøj, men kvaliteten er så også bare dét bedre, og så bruger de, de smukkeste stoffer som har masser af glimmer og shine – man føler sig altså sexet i det, og det kommer fra en som ikke ligefrem tænker sex appeal når der bliver kigget i spejlet. Her er lille tip fra mig til dig, jeg bruger også badedragterne som top (jeg havde f.eks. en badedragt på, som jeg brugte som en body, for to år siden til ELLE Style Awards). Og hver eneste gang jeg har min badedragt på, sammen med en nederdel eller et par jeans, spørg folk mig altid ‘hvor har du den fra?’ – så husk navnet; Hanne Bloch. Og få fat i det inden sommeren er gået i gang, for der er det nok udsolgt (jeg snakker af erfaring). https://hanne-bloch.com/

What time is it?

For et par måneder siden fik jeg en gave fra dette klassiske urbrand; Orlo Watches. Og hver eneste gang jeg har det på får jeg virkelig mange komplimenter for det. Orlo, kan et eller andet, det er klassisk, men stadig utrolig trendy – jep, der er en grund til at nogen af pigerne på ELLE går med det, for det er virkelig virkelig pænt. Du vil aldrig kunne se at de koster under 2.000 kr. og du vil heller ikke kunne mærke det, for kvaliteten er virkelig god og behagelig (der findes ikke noget værre end et ur som river lidt i huden). Jeg har selv et ur fra deres ‘Copenhagen’ kollektion, for det er så skandi cool, og når man bor i det store udland, giver det bare så fin mening. Det er den perfekte gave til kæresten (både til mændene og kvinderne), konfirmationsgave, fødselsdagsgaven, morgengaven – for alle aldre kan bære det! http://www.orlowatches.com

Planterne gror, her hvor jeg bor …

Jeg har desværre ikke selv kunne benytte mig af dette smarte og yderst effektive brand, men min svigerinde, købte de flotteste planter fra Greenify da hun var gravid, og havde brug for at der var noget som voksede sammen med hende. Det er simpelthen så smart, for hos dem kan du både købe indendørs, udendørs og altanplanter som så bliver leveret lige til døren! Amen, hvis du har ligeså grønne fingre som mig (det har jeg ikke, men jeg elsker blogger planterne, lige indtil de dør, fordi jeg ikke har vandet dem i et par uger … Ups!) så skal du benytte dig af denne hjemmeside. Når vi engang kommer hjem igen, skal jeg bare bruge en formue på købe planter til hjemmet (undskyld Frede), og det geniale er, at de har katogoriseret alle planterne, så du kan både se hvilke er favoritterne, hvilke er nemme at holde i live, hvilke er store, mellem, små, skal have lys og ikke skal have lys, samt meget mere! Det kan da ikke være nemmere – plus, du kan også købe krukkerne og vaserne, så det eneste du i virkeligheden bare skal er, at klikke dig frem og betale online. JA TAK! https://greenify.dk/

Every girl needs an Everie!

Hej, jeg hedder Rebecca og jeg er taske afhængig! Ja, den er god nok – hvis der er en ting som kan gøre mig fattig, men giver mig julelys i øjnene så er det når en ny taske kommer med mig hjem. Så mød et brand som kan finde ud af at lave pæne, enkle, men stadig helt unikke accessories: Everie Cph. Det smarte ved dette brand er, at du kan ‘lave din egen’ taske, altså du kan vælge en taske du synes er smuk og så vælge din egen rem, som gør den til din og derfor skal du ikke frygte at du støder ind i en som har den helt samme (Jeg siger det bare: KØB IKKE ZARA TASKER!) Priserne er så fine, og du kan derfor med semi god samvittighed investere i en som ikke vælter budgettet i syv måneder. Jeg har selv tasken ‘Alex black croc’ som bare er så fin når jeg kører mit ‘ ‘ligner jeg ikke en der kører på en motorcykel?’ kind of girl, når jeg rent faktisk tager bussen. Everie Cph, har også en masse andre accessories som kun vil gøre klædeskabet smartere. Go visit them https://www.everiecph.com/

Alle de smukkeste smykker ligger på en hjemmeside

Måske kender du dem, det gør du nok, men min go-to smykke hjemmeside hedder Befashionable.com. Hvorfor? Fordi de har alle det bedste danske brands, lige fra Marlene Juhl Jørgensen, Dyberg/Kern, Pernille Lauridsen (the new It brand), Pico og Anni Lu (jeg ønsker mig perleøreringene derfra, de er da bare SÅ yndige – og hvorfor købe Céline, når man kan støtte et dansk brand). Ja, jeg kunne ærlig talt shoppe amok derinde og hvis det ikke var fordi, at jeg lige pt. var i sparrings mode, så havde jeg i den grad også shoppet amok lige nu! Åh, jeg elsker smykker og jeg elsker når man bare kan søge ‘øreringe’ eller ‘halskæder’ og så dukker der 100 forskellige op fra alle de bedste brands. Det er lige mig – jeg er totalt fan! https://www.be-fashionable.com/shop/frontpage.html

 

info: Et par af billederne af fra stedernes instagram profil.
(Visited 871 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *