Bryllup: Hvem, Hvad og Hvor

Hvem, hvad og hvor? Det er de spørgsmål jeg har fået efter festen var overstået. For hvor mange var vi, hvem lavede kagen og hvor fandt jeg blomsterne? Jamen, det skal jeg fortælle jer. For jeg synes selv at jeg har været ret god til at finde nogle af de dygtigste folk, til gode priser, som kunne finde ud af at gøre dagen endnu mere magisk. Og jeg gik all-in, for selvom alle sagde til mig ‘det er der ingen der opdager’, så vil jeg sige, jo det er der. Jeg fik komplimenter for alt, lige fra goodiebags, til personlig øl, sjove bordkort, smukke blomster og menukort som passede til invitation. Jeg har fået ros for at gøre en indsats, så det vil jeg anbefale alle til. Og nej, det er ikke spons, et par er gaver eller med rabat, men det er faktisk primært kun mine varmeste anbefalinger!

Sted: Holckenhavn Slot på Fyn.
Start: Vielsen var klokken 14.00 men indslaget startede ti i to, så folk var inviteret til klokken 13.45.
Reception: Vi inviterede ikke folk til reception, da kirke og fest var samme sted. Men et par enkle kom forbi, hvilket bare var helt enormt rørende. Og vejret var med os, så vi havde receptionen ude i slotsgården.
Middag: Startede klokken 18.00 og så var der fest indtil klokken 05.00 eller 06.00 for et par stykker af gæsterne.
Antal gæster: Vi var 100, lige præcis.
Brunch: Vi var omkring 85 dagen efter.

Kjolen og slør: Maria Fekih stod for både kjolen og sløret. Jeg havde haft en drøm om, at havde et slør med prikker da jeg ville have en enkel kjole. Jeg havde faktisk fundet et brand fra Australien som lavede dem, men Maria hev første gang jeg kom forbi hendes smukke butik, et stykke stof frem med prikker på og sagde “kan vi ikke bruge det her?”. Det var ikke et slør før, men jeg tror faktisk at hun har lavet det til et slør nu så andre yndige brude også kunne få et prikket slør.

Skoene: Jeg skiftede ikke kjole, men sko. Jeg havde ude i Hongkong købt et par Manolo Blahnik sko på udsalg, og vidste med det samme at det skulle være dem. Det var nemlig min fars farve. Men jeg vidste også at jeg ville danse natten lang, og derfor skulle jeg finde et par flade. Chanel havde derfor lavet et par gule sneakers, og når jeg nu skulle have bier på ryggen, synes jeg det hele gav lidt mere mening.

Brudebuket: Hvis der er noget der har fået meget opmærksomhed, så var/er det min brudebuket. Der er mange der har været helt vilde med at der var farver. Jeg mødte Trille som har butikken Cool & Cozy på Vesterbro, fordi hun skrev til mig på Instagram, at jeg skulle finde blomster i sæson, da jeg havde tænkt på en anden i starten. Jeg mødtes med Trille og fra første møde vidste jeg bare, at hun skulle lave min buket. Nej, Frede lavede ikke buketten alene, men vi to sammen derhen og snakkede med hende om hvad vi godt kunne lide. Mit eneste krav var, at der var mange farver, inspireret af markblomster, skulle være løst bundet og INGEN roser! Jeg har aldrig set så smuk en buket før. Den gør mig så glad ved bare tanken om den!

Makeupartist: Mille Erikstrup stod på makeuppen. Hun er en af de bedste i Danmark, til at lave et smukt men samtidig naturlig look. Jeg tror desværre ikke at Mille laver bryllupper som sådan, men hun kender så mange dygtige artister derude, som hun sikkert ville anbefale.

Hårartist: Lihn Nguyen skal man kende navnet på, hvis man gerne vil have det smukkeste hår! Det var makeupartisten Mille der havde hende med, og selvom Lihn ikke havde ordnet mit hår før (hvilket måske var lidt risky), ja, så vidste hun bare hvad der var mig. Jeg har aldrig følt mig så godt tilpas som med de damer der fik mig til at ligne mig, bare den allerbedste version af mig. Som hvis jeg havde sovet i søvn dage, drukket 20 liter vand og brugte fugtighedscremer 24 timer i døgnet.

Fotograf: Det var faktisk Frederik der fandt Isabella Lenshardt, fordi han kendte hendes kæreste. Da jeg så hendes stil og den måde hun tager billeder på var jeg solgt. Det var ikke opstillet, eller for lyserødt, men hun fangede de øjeblikke som bare er smukke og så er hun detaljeorienteret, hvilket jeg elsker. Isabella, var alle pengene værd. Jeg elsker alle de billeder hun har taget, for det er bare så ægte, samtidig med at det ser godt ud. Jeg er kæmpe fan af hende og kan varmt anbefale hende til alle!

Kage: Jeg havde spurgt dem som følger mig på Instagram om de kendte en god konditor, og her var der altså to ud af måske 50-60 stykker, der skrev Confetti og Co. Jeg kontaktede Julie, og hun sagde ja med det samme, og så bestilte jeg en kage til 65 personer og en hel masse donuts (det er en af mine yndlingsdesserter). Jeg har nu brugt Julie til min egen fødselsdag, til min mors fødselsdag, til min bogreception og pigerne kontaktede hende også til min polterabend. Hun er så dygtig, og det er gode priser.

Video: Frederik og jeg var meget i tvivl om vi ville bruge penge på, at få lavet en film til brylluppet. Men som dagen nærmede sig, kunne jeg bare mærke at jeg gerne ville bruge de penge på lige det. Så en af mine veninder fandt altså Gebaur Films, som er ejet af Jacob. Han er så sød og forstår virkelig at være en flue på væggen, samtidig med at fange de bedste øjeblikke. Han er også hurtig. Der gik ingen gang en uge og så sendte han os videoen, og et par timer efter kom Instagram videoen, og en uge efter fik vi så alle talerne. Det er så rørende en film, og det er så dejligt at have alle talerne i god kvalitet, så vi kunne se dem alle sammen igen, da vi allerede havde problemer med at huske dem. Jeg glæder mig sådan til at familie og venner skal se filmen, og den bliver nok sendt ud om et par dage!

Invitationer, menukort, bordplan og takkekort: InkSaloon har været så fantastiske igennem hele denne process, og jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle have gjort uden dem. Den røde tråd var der hele vejen igennem, netop fordi vi brugte samme design til det hele, med blomster og bierne. Og blomsterdekorationerne passede til, så det var så yndigt og spillede bare fra start til slut.

Velkomstskilt og bordnumre: Creative wood, er simpelthen nogen af de mest kreative mennesker jeg har mødt! Jeg skrev til dem for at høre om de kunne lave bordnumre til vores 11 borde, da jeg gerne ville have noget der passede til stilen, de sagde med det samme ja, og tilbød så også at lave et bryllupsskilt som gave. Det var bare så fint og elegant, uden at blive for meget i stilen af boheme. Jeg har gemt skiltet som nu står på vores kontor, og det samme med bordnumrene hvis vi nu skal holde en fest. Alt i alt, vil jeg varmt anbefale dem til alle derude – de laver de mest geniale ting i tre!

DJ: Jeg kender Lille Lars fra Val Thorens, da vi begge var guider. Jeg vidste ret hurtigt at jeg ville have ham til at spille til brylluppet. Lars startede og sluttede festen på den bedste måde. Han kunne finde ud af, at spille så alle kunne være med; både det gamle og det nye. Vi havde sagt at det første nummer efter valsen skulle være et Nik og Jay nummer, og da det kom på var jeg (eller de andre til festen) ikke til at få af gulvet.

Kirke/Reception/fest: Ja, vi holdte det jo på Holckenhavn Slot. Jeg skrev jo vitterligt til dem, dagen efter Frederik havde friet. Og de sendte os tre datoer, da vi ville have en dato i marts eller april. Det faldt på den 6 april, da jeg følte at vejret ville være rigtig (og se selv, det hverken regnede, sneede eller var gråt). Men selv hvis det havde været det, altså ikke solskinsvejr og den første forårsdag i 2010, så ville det have været ligegyldigt, for stedet var så magisk og eventyrligt, at det kunne tage alt vejr. Jeg er lykkelig for at de var så professionel, og det gjorde det bare så nemt for Frederik og jeg, da vi hyggede os fra start til slut. Kirken var eventyrlig og intim, fordi den var så lille, og præsten Christian var fuldstændig fantastisk. Maden var spot-on. Lokalerne var smukke. Værelserne store. Blomsterne var yndige og farverige. Og personalet var glade, professionelle og dygtige. Alt i alt, var det stedet som kan og gør det hele for deres brudepar.

Øl: Jeg sad en aften og scrollede på Instagram og lige pludselig faldt jeg over Carlsbergs Crafted by – hvor man altså kan skræddersy sin egen øl. Eller, etiketten kan man lave til sin egen, og så har de omkring otte forskellige smage, alt efter hvad man er til. Jeg vidste bare, at det skulle med til brylluppet. Så jeg lavede tre forskellige, en hvor der stod ‘Hun sagde sgu ja’, en anden med ‘Intet bryllup uden øl’ og en tredje ‘Skåååål 06.04.19’. Folk lagde i den grad mærke til det og synes det var en fantastisk gimmick, til receptionen hvor vi sad udenfor.

Bordkort: Ligesom mange andre kommende brude, brugte jeg også tid på at læse om andre bloggers bryllupper. Man skal ikke kopier andres, for vi er jo alle forskellige, men ved at få inputs for forskellige, kan man jo skabe sit eget. Jeg læste meget på RockPaperDresses blog, det var ikke alt jeg kunne bruge, men der var ting som i den grad inspireret mig. En af dem var at de (Cathrine og hendes mand red.) havde haft billeder af gæsterne, og de havde brugt noget der hed LALALAB, link: https://www.lalalab.com/en
Det er genialt koncept, fordi det hele foregå på nettet, og det fik mig til at få en ide. Istedet for de klassiske bordkort, skulle der være sjove og søde billeder af hver gæst, og så blev navnene også skrevet på (der er forskellige fonter) så intet skulle gøres i hånden. Ja, det tog tid og man skal have tungen lige i munden, men det var også en virkelig icebreaker for alle gæsterne, for nu havde de noget at snakke om! Vi har i hvert fald fået ros for at gøre noget sjovt, hyggeligt og anderledes.

Goodiebag: Jeg fandt på en eller anden måde overskudet til at lave goodiebags eller Hangover Kit til alle dem der boede på Holckenhavn Slot. Men det skulle stadig se godt ud, være personlig og hjemmelavet. Jeg fandt tilfældigvis Jolly-Foc som laver cocktail slikkepinde, og der var bare spot-on. Jeg bestilte 50 slikkepinde med Champagne smag og hvor der stod vores dato på. Derefter fik jeg selv lavede klistermærker online hvor der stod ‘Hangover Kit – Du skal jo være klar til brunchen’. I posen var der så et håndskrevet kort, slik og chokolade, hovedpinepiller, en opskrift til noget sødt eller noget saltet og sæbebobler. Igen, var folk bare enormt rørte over det personlige og hvis jeg nu skal rose mig selv, så var jeg stolt over at jeg havde gennemtænkt og gjort noget ud af detaljerne!

(Visited 4.672 times, 1 visits today)
5 Svar
 • Avatar
  Leni
  maj 17, 2019

  Fantastisk og stort tillykke til jer begge <3

 • Avatar
  Flemming Hansen
  maj 16, 2019

  Din far må græmme sig, tænk at mene at hele verden hungrer efter at høre om dit bryllup, men det er vel ved at blive almindeligt, at ens private liv er så vigtigt, at alle skal delagtiggøres.

  • Rebecca Laudrup
   Rebecca Laudrup
   maj 16, 2019

   … Og så er der sådan nogen typer som dig som kommer med sådan en latterlig kommentar, men alligevel går ind På bloggen! Så tak for klik Flemming ??

   • Avatar
    Karin Eriksson
    maj 17, 2019

    Hvor er han dog et lille menneske!

    Kære Rebecca.
    – Hvilket bryllup I havde, så smukt, festligt og romantisk.
    Tusinde tak fordi jeg må følge med og blive lukket ind til så stor en dag…Ja jeg har jo skrevet at jeg er vild med kjole osv osv… Men her på din blog kan jeg rigtig se så fantastisk det hele er. Rummet / salen er så smukt et rum, du og Frederik har været så gode til at vælge alt og tænkt på alt.
    Endnu engang stort og hjerteligt tillykke med brylluppet.
    Kærligst Karin.

 • Avatar
  Rethe
  maj 16, 2019

  Der manglede da vist kun to gæster – min mand og jeg (griner). Det ser ud til at have været et fantastisk bryllup. Dejligt for jer at kunne tænke tilbage på det resten af livet.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *