Brunch, lunch and a secret dinner place

H

vor skal man spise når man er i New York? Ja, det kommer helt an på, hvad du er til, for i New York er alt muligt. Jeg har været lidt forskellige steder på min seneste tur, og jeg har fundet lidt  til hende der leder efter det helt amerikanske, til hende som vil spise lidt sundere og til hende hvor kamaraet får lov til at spise først (jeg dømmer ikke – for jeg er selv sådan en. Suk!)

1. Pandekager til morgenmad (og resten af dagen)!
Hvis du elsker amerikanske pandekager, ligeså meget som jeg gør, så skal du tage til Meatpacking District og spise på Bubby’s. Her kan du få alle salgs: Jordbær, blåbær, banan, chokolade mm. Jeg lover, at de er alle kalorierne værd, og hvis du lige synes, at det er en smule i overkanten, så kan man snildt dele den, da det jo er American style. 73 Gansevoort St, New York.

2. Når sundt smager godt …
Mit nye yndlingsmorgenmadsted må være The Standard i East Village. De har nogle fantastiske avocadomadder, og så kan du få grapefrugt brûlée, hvor de brænder brunt sukker på grapefrugt, så du mildest talt får lyst til at bestille en omgang mere. Du kan selv bestemme om du vil gå til den sunde side med grøn juice og morgengrød, eller til den lidt mere fyldig side med croissants og french toast. Men det er helt klart et værdigt sted, og så er restauranten åben og hyggelig – så du får helt klart lyst til at tage nogen billeder der. The Standard, East Village, 25 Cooper Square, New York.

3. Insta-worthy!
Hvis du nu gerne vil have noget som er utrolig lækkert både for ganen og for øjet, så skal du tage på Gemma. Til morgenmad har de flere lækre ting såsom; granola, grød, blødkogt æg (a la French style) og nybagt brød. Til frokost kan du også få en virkelig lækker burrata som er værd at prøve. I det hele taget er stedet hyggeligt, og bagefter kan du tage ind på The Bowery Hotel, som ligger ved siden af og få en drink i baren. 335 Bowery, New York

4. Snack time …
Jeg har det selv sådan, at når jeg er på ferie så må jeg gerne skeje lidt ud, og da jeg virkelig har en sød tand, så skulle jeg selvfølgelig også have noget denne gang! Så hvad blev det til? En donut, hvad ellers! Og ja, jeg ved godt at man kan få en i 7/11, men det er bare lidt noget andet, at komme ind i en cafe og så har de 20 forskellige slags smage, størrelser og former. Hvis du selv skal prøve en, så skal du tage til The Donut Pub og enten vælge deres helt traditionelle med glasur eller også skal du gå all the way og tage en cronut (en croissant som er formet med en donut), du vil takke mig senere … håber jeg! 203 W 14th St, New York

5. En steak der er pengene værd!
Jeg er ikke den største kød-spiser, især ikke hvis det er rødt kød og min kæreste griner altid af mig, for jeg er tosset med tatar. Men et af de eneste steder, hvor jeg rent faktisk kan spise nogen form for kød er på STK i Meatpacking District. Hvis det er sommer, skal du sidde på deres rooftop, hvor dj’en spiller alt det nye og baren har fuld knald på (du kan få en mojito som er lavet a la en frozen daiquiri – og den er fantastisk!) Hvis du nu kommer når temparaturen er lidt koldere, skal du ikke være ked af det, for der er altid en festlig stemning på restauranten og ild i deres trendy pejse for at skabe det som vi andre kender for ‘hygge’. Tjeneren vil helt klart anbefale dig tuna tartaren til forret og det er jeg enig i. Og når du nu er på en steak-restaurant, så nap et stykke kød. Jeg siger det bare: hvis jeg kan, kan du også. 26 Little W 12th St, New York

6. Den hemmelige (til aften)
Du går ind i en butik, hvor de sælger guitar og instrumenter, og for enden af butikken er der en dør. Den dør vil tage dig ind til et univers, hvor New Yorkerne kommer, for der er ikke så mange turister der ville kende til stedet, med mindre de får det anbefalet. Beauty and Essex hedder stedet, og dét er min bedste anbefaling til nogen, som vil have en aften med masser af oplevelser. Maden, stemningen og drinksene er velovervejet og alt er smagfuldt. Jeg vil dog ikke sige så meget, for jeg syntes at du skal opleve det selv, og hvis du nu ikke er helt overtalt endnu, så kan jeg sige dette: der er en champagnebar nede på dametoilettet! Så når du og veninderne følges derud, kan i lige nappe et glas, inden i går tilbage til selskabet. Frister det dig nok? 46 Essex St, New York

7. Brooklyn baby!
Hvis du skal et smut til Williamsburg (og det skal du!) så skal du tage på restauranten Reynard som ligger på et super trendy hotel, der hedder Wythe Hotel. Her er der en charmerende stemning og indretning som er smuk. Du skal bestille deres hjemmebryggede Cola Light, som kommer i en fin lille glasflaske. Maden er ikke for fancy, men det skal den heller ikke være, for overfor kan du bowle og derfor skal du jo ikke være alt for mæt, vel? 80 Wythe Ave, Brooklyn

(Visited 1.492 times, 1 visits today)
2 Svar
 • Avatar
  Isabella
  juli 19, 2017

  Fedt med en guide til New York der ikke indeholder Jack Freidas Wife og The butchers Daughter ligesom alle andre ??
  Man får helt lyst til at tage tilbage til NYC.
  Keep up the good work, girl!???
  -Isabella

  • Rebecca Laudrup
   Rebecca Laudrup
   juli 20, 2017

   Tusind tak Isabella ? Hvor er det fedt, at høre det! Jeg lover, at der nok skal komme mere – og hvis du tager til NY, så vil jeg gerne med ?✈️????

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *