Bordpynten … (er nu pakket væk)

J

ulebordet, pynten og maden er slut for denne gang, men derfor synes jeg ikke, at I skulle snydes for inspirationsbillederne, som blev taget lige inden jeg smuttede i kirke den 24. december sammen med min mor og Frederik. Stemningen skulle være hyggelig julestue med grønne, brune og et hint af røde farver – og hvis jeg nu skal rose mig selv synes jeg egentlig, at jeg gjorde et ret godt stykke arbejde med at få den stemning som jeg ville have. Jeg havde bagt (okay færdiglavet) brunkagedej, som blev pyntet med glasur så noget af det kunne hænge på træet, andre kunne blive til bordpynt og de sidste blev så til bordkort. Jeg havde også fundet, eller købt, grene med grankogler på Værnedamsvej, en grøn dug i H&M home, pynt og grønne servietter samt hvide/brune Candy Canes fra Notre Dame, lys som lignede kogler fra ZARA Home og blomsterbuketter som fik masser af plads ude i siderne. Træet havde samme stil, med fjer, brune farver, grønne nuancer og julelys, som var det tætteste vi kom på følelsen af sne. Det var en magisk aften, som havde lidt af en “hytte”-følelse, hvilket kun fik mig til at smile, da mine norske gener og min wannerbe Noora frisure ikke får nok opmærksomhed alene. Alt i alt var jeg glad! Nu glæder jeg mig til at nyde en cocktail og en pool i Vietnam, imens jeg hopper ind i det nye år med Frede ballade.

(Visited 568 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *