Billedgalleri: turen gik til Paris

J

eg har stadig så mange billeder liggende fra min tur til Paris, og jeg kan med god grund ikke poste dem allesammen på Instagram (da det ville trætte et par derinde). Så istedet tænkte jeg, at de skulle komme herinde på bloggen – alle stemningsbillederne, selfies og meget mere. Jeg må dog give min mor credit for et par af dem (eller 10), da hun er det jeg ville kalde en fotodronning. Ja, min mor tager billeder (næsten) hele tiden, og selvom det kan være pisse irriterende at få taget et billede når man lige har taget mad i munden, så er hun stadig dygtig til at tage et par dejlige billeder med min far og jeg sammen (min fars foto skills er så en helt anden diskussion). Jeg håber derfor at du vil hygge dig med at se hvad vi ellers oplevede, lavede og gjorde på vores tur – tag godt imod dem, og så sender jeg en masse smækkys retur …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billederne må ikke benyttes af andre.

(Visited 526 times, 1 visits today)

Der er endnu ingen kommentarer.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *