Billeder fra min uge i Doha …

H

vis det var op til mig så postede jeg gerne et par eller ti billeder om dagen når jeg er på ferie. Men jeg ved så også, at folk ville begynde at rulle (endnu mere) øjne af mig, og sikkert trykke på den der unfollow knap. Og jeg hader at miste følgere (ja, det sagde jeg lige højt), for det føles lidt som et vådt håndklæde tyret i smasken på mig, med en note på siden hvor der står ‘Jeg blev simpelthen så træt af at se, høre og følge dig i livet. Så nu trykker jeg bare unfollow, og så kan du jo sidde og tygge lidt på den. ses’. Så jeg lader bare hver med at poste for mange billeder og prøver at bevare min coolness med at poste et enkelt om dagen. Når det så er sagt, så har jeg jo hele tiden det in mente, at jeg jo kan poste de resterende billeder på min blog. Ja, dem som ikke var gode nok til at være de heldige instagram vindere, kommer simpelthen op på bloggen, for så er alle glade – jeg får lov at være ego Rebecca og I får lov at følge med i de små øjeblikke (Vi alle elsker vel at snage en lille smule, eller er jeg den eneste?). Kig med nedenfor, jeg havde en fest!

 

De første to dage blev tilbragt sammen med denne lille charme basse! Jeg kan slet ikke beskrive hvor hyggeligt det var, at få lov til at tilbringe, lege og kysse på ham i hele to dage! Dét jeg glæder mig mest til om to uger når jeg kommer til København er, at være endnu mere sammen med ham her – og give ham mine sko på (ja, det var han fan af).

 

Vi tilbragte lige første dag (Og ja, dette var første dag, da Frede og jeg landede klokken 05.30 om morgen) med at spise brunch på Four Seasons. Bare rolig jeg laver en Doha-guide hvor I kan læse alt om denne brunch, og deres dessertbord som så ikke er et bord, men et helt rum. Der blev både taget selfies og hængt ud med min (nummer to) favorit fyr. Bukserne er fra Missoni og skjorten er fra By Malene Birger.

 

Souqen er et af mine favoritsteder at besøge, da der er alt. Altså vi snakker om diamanter, krydrerier, skåle, lamper, gulvtæpper, mad og meget meget mere. Jeg er tosset med det.

 

Vi tilbragte da også lige en dag i ørkenen (Se man kan lave meget her!). Vi blev kørt rundt i en jeep som kørte en op og ned af bakkerne (Man skal og må ikke blive nemt køresyg hvis det skal prøves af), men der blev taget massevis af billeder og så var der en af os som lige tog en lur på vej hjem (ja, det var mig …).

 

Far bestiller drinks, imens vi andre går rundt og nyder udsigten – dette er en af mine favorit restauranter da både maden, drinksene og udsigten er helt i top. Vi prøvede så også at tage et familiefoto derhjemme inden vi tog afsted, men det gik ikke, enten var lyset dårligt, eller også havde en af os dobbelthage, eller lukkede øjne. Ja, the struggle is real, når man skal tage et godt billede.

 

Vi gik heller ikke på kompromis med at tage billederne på stranden (Dog var alle ikke taget på samme dag – bare rolig). Kimonoen er fra Tales Of Rebels. De blå solbriller er fra Céline. Tasken med bien på er fra Malene Holcke og strand-kjolen er fra & Other Stories.

 

Jeg fik prøvet kjoler og her mener jeg altså masser af dem, som du er så heldig at se om et par dage! Min mor og jeg havde seriøst en fest. Vi var ude og prøve tre eller fire forskellige steder, og det var bare enormt hyggeligt, sjovt og et minde jeg vil have med mig for evigt! Hold da helt op, så blev det der med at skulle holde et bryllup ligesom enormt ægte.

 

Man kunne også mærke påsken i Doha, hvilket ingen af os havde set komme (Det var dog mere påskeharen og mindre Jesus på korset). Men vi fik dresset os op, nydt ferien og husket på, at være taknemlig for at have hinanden. Hvis nogle spørg så er mit sæt fra Zara (ja, selv skoene) og tasken er fra Balenciaga.

 

Der blev shoppet, spist og drukket meget på den uge. Ja, der blev hverken gået på kompromis med maden eller alkoholen. Tips omkring shopping, hoteller og restauranter kommer meget snart – for hvis du har tre, fire eller fem dage, og overvejer at tage til Dubai, så tag i stedet til Doha. Det er et besøg værd.

(Visited 834 times, 1 visits today)
1 Svar
 • Avatar
  Karin Eriksson
  april 13, 2018

  Kære Rebecca.
  Du skal endelig fortsætte med at poste alle de fotos du har lyst til.. Jeg elsker at følge dig , både her på bloggen, men sandelig rigtig meget på IG. Der er jo en hilsen fra dig hver dag og det bliver jeg , trods min alder, aldrig træt af. Ja, jeg bliver 59 sådan lige om kort tid. Nogle dage er jeg 101 år og andre 29 !
  Du skriver for det første rigtigt dejligt og det er så hyggeligt at følge med i dit spændende liv – ikke mindst snarlige bryllup jaaa !
  Så Rebecca – bliv endelig ved, du vidunderlige unge kvinde.
  Kærligst Karin Eriksson.

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *