10 ting i en flyttesituation!

Du skal …

… lave huskesedler, såsom på computeren. Således at hver eneste gang, du åbner din computer står det der – helt tydeligt – og derfor kan du ikke løbe fra det ligeså nemt.

… ringe til dine bedste veninder, du ved hvem der kommer og du ved også hvem der ikke kommer. Men der vil altid være et par stykker som vil ændre deres arbejdsvagter, komme med det samme når du ringer i frustration over, at du ikke ved hvor du kan sælge din sofa, eller sove hos dig fordi flyttemændene kommer klokken 07 om morgen. Du skal bare spørge, de skal nok dukke op!

… takke din mor og far. Selvom du er 20, 30, 40, eller 50 år gammel, så vil de altid være der! Om det så er over telefonen eller komme med frokost fordi du har glemt at handle ind, ja, så er de der.

… droppe workouten den uge du flytter, for dine ben vil komme nok på arbejde, da du nok kommer til at gå mange trapper op og ned (især hvis du så også har et loftrum … hold op, det er op ad bakke)

… tømme dit loftrum! Og det skulle du nok have gjort et år tidligere! Har du nogensinde tænkt over hvor meget l*** der er oppe i et loftrum? Hvor ofte går man lige der op og siger “uha, jo den kasse med bøger og dvd’er skal jeg bruge nu, selvom jeg ikke har en dvd-afspiller længere og bøgerne lugter lidt af mug”? Det eneste jeg brugte mit loftrum til var at hente kufferter og julepynt.

… ryde op i klædeskabet! Jeg har givet så meget tøj til velgørenhed og veninder inden jeg begyndte at pakke mit tøj ned, for hvorfor tage en hullet trøje med til Hong Kong som jeg ikke har brugt i over et halvt år? Ja, det gør lidt ondt, men med halvdelen af den kvm2 plads som jeg får nu, var det vist meget nødvendigt.

 

 

Du skal ikke …

… blive sur på din kæreste over, at han er rejst i forvejen og du står med det meste selv! Suk … Ej, man er vel perfektionist, og tanken om, at min kæreste skulle stå for at pakke mine sko, tasker og tøj ned er et no-go!

… ose af overskud! Det er okay at være lidt stresset og det er okay at sige nej til arrangementer, fordi du  trods alt er i gang med at flytte hele dit liv ned i papkasser, og hvis du ikke kan finde ud af at samle en papkasse, må du gerne blive hjemme og lære det!

… begynde på en ny tv-serie, lige inden du skal flytte og slet ikke en som holder dig vågen om natten – ja, jeg taler til dig Strangers Things, tak for den!

… tro at du kan starte dagen inden flyttemændene kommer! For du har mange flere ting end du lige går og tror, og alle dine skuffer er proppet med gamle telefonstik, høretelefoner og ledninger som tager hundrede år at flette fra hinanden. Plus, du har sikkert også gemt ting under din seng og over dit skab, og det tager bare tid, så en, to eller tre dage før, won’t do it!

… tænke for meget over tingene, det hele skal vel nok gå!

 

 

Hey! Hvis du godt kunne lide dette indlæg, så har jeg skrevet i det nye ELLE som er på gaden nu, en Do’s and Don’ts om, hvordan vi danskere egentlig er – enjoy! 

(Visited 1.821 times, 1 visits today)
2 Svar
 • Avatar
  Tina Baadsgaard
  juli 19, 2017

  Fantastisk fortæller. Du burde skrive en bog. Du fortæller meget i billeder med masser af humor. Jeg er fan??

  • Rebecca Laudrup
   Rebecca Laudrup
   juli 20, 2017

   Lad os krydse fingre for at det med bogen en dag sker Tina ??? Dejlig dag til dig og tak for din søde besked ?

Hvad tænker du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *